Om oss

Hos oss i 07550 Nordland taxi kan du bestille taxi i:

Taxifix app
Med appen Taxifix bestiller du taxi hvor som helst

Nordland Taxi AS er etablert og eiet av drosjenæringen i nordland. Selskapet skal i hovedsak være ett serviceapparat for næringen på tjenester og produkter de forespør. Nordland Taxi AS ble etablert i 1993 og er en av landets største servicevirksomheter innen taxinæringen.

Økonomi

Nordland Taxi administrerer og fakturerer kundekjøring på kreditt av alle typer, for drosjene i Nordland fylke. I samarbeid med drosjene på Andøy, Bodø, Brønnøysund, Bø, Fauske, Leknes, Mo i Rana, Mosjøen, Narvik, Sortland, Stokmarknes, Svolvær og Øksnes, tilbyr vi kontokreditt, der kunden faktureres to ganger per måned. Kontakt vår økonomiavdeling for opprettelse av konto og spørsmål.

okonomi@nordlandtaxi.no

Last ned skjema for søknad om kredittkjøring

Kundesenter

Vårt kundesenter, lokalisert i vakre Sulitjelma i Fauske kommune, er bemannet 24/7-365. og har vært operativt her siden år 2000. Vi betjener taxikunder i hele Nordland, samt i deler av Trøndelag, Møre og Romsdal, Harstad og Oslo.

Det gjøres opptak av alle våre samtaler på telefonnummer 07550. Opptaket gjøres som et ledd i våre kvalitetssikringsrutiner. Kunder som ønsker å reservere seg mot opptak bes gi beskjed om dette i begynnelsen av samtalen.

Foreign customers call

0047 22 38 83 09

Bestilling på e-post til:

service@nordlandtaxi.no

Last ned skjema for bestilling av fastkjøring/skolekjøring

Teknisk

Vi har eget verksted for service og montering av taxameterutstyr og alkolås ved vårt hovedkontor i Bodø. I tillegg har vi tilknyttede servicepersonell i alle deler av fylket.

Kontakt teknisk avdeling på:

teknisk@nordlandtaxi.no